x 

Cart empty
 • Start
New_Holland_Hayliner_286_Minitrac_20_MR.jpg

NEW HOLLAND HAYLINER 286 IN SCHAAL 1/32

Minitrac maakt van de New Holland Hayliner 286 balenpers een model van metaal en kunststof in schaal 1/32, gemaakt in een beperkte oplage van 200 stuks! Bij dit model zijn wederom geen concessies gedaan als het aankomt op detaillering en uitvoering. We hebben bij deze pers veel onderdelen beweegbaar gemaakt waardoor belangrijke details benadrukt worden. Zo kan de beschermkap open worden geklapt waardoor het knoop apparaat te zien is. De pick-up en dissel kunnen in werk- en transport stand worden gezet, de wagenhaak is uitschuifbaar en de balenslee is opklapbaar. Het model is voorzien van vele fijne metalen foto-ets details zoals aandrijfkettingen, sterwiel en hijsogen. De pers staat op rubber ‘Dunlop Implement’ banden. Elk model is individueel genummerd en verpakt in mooi geïllustreerde doos.

MODEL UITVERKOCHT!

RESERVEREN

De modellen worden in November uitgeleverd en automatisch naar je verstuurd. Bij je bestelling worden standaard verzendkosten berekend. Ben je van plan om de modellen op te halen op de Open Dagen? Dan krijg je daar de betaalde verzendkosten weer terug.

INFO NIEUWE MODELLEN EN OPEN DAGEN

De beurs in Zwolle gaat dit jaar helaas niet door. We gaan echter weer twee speciale dagen organiseren waar je de New Holland 286 en het nog aan te kondigen speciale trekkermodel kan afhalen. Naar verwachting zal dit begin 2021 zijn maar onder voorbehoud i.v.m met Covid. Op dit moment is er veel ontwikkeling rondom Covid maatregelen en dit zou in de winter periode van invloed kunnen zijn op hoe en of deze dagen zullen plaatsvinden. Hou dus de website en Facebook goed in de gaten voor nieuws over de Open Dagen! De eerder aangekondigde ‘grote machine’ zal in Agritoy van Februari worden gepresenteerd!

BIJZONDERHEDEN EN DETAILS

 • Model van metaal en kunststof
 • Banden van rubber, 'Dunlop Implement'
 • Afdekkap knoopapparaat te openen
 • Pick-up beweegbaar in werk- en transportstand
 • Dissel beweegbaar in werk- en transportstand
 • Wagenhaak uitschuifbaar
 • Individueel genummerd
 • Verpakt in geïllustreerde doos

 

 

 

 

 

 
Alasco_SET_Box_01_MR.jpg

EEN LEGENDARISCHE GRONDDUMPER

De Alasco dumper was decennialang Nederlands meest befaamde gronddumper op de markt. Zowel in het grondverzet als op het boerenbedrijf: de karakteristieke grijs-met-blauwe dumper op vliegtuigbanden zag je overal. Ze werden gemaakt in Gieten (Drenthe), en zijn onverwoestbaar!

Modellen uitverkocht!

Lees meer: Alasco Dumper

Winter-Editions_ALL_SITE.jpg

JOHN DEERE LANZ 'WINTER-EDITION' - UITVERKOCHT!
Speciaal voor de koude wintermaanden verblijden we je met een special edition van de John Deere Lanz 100 en 200... de 'Winter-Edition'! Je kan kiezen voor 2 verschillende editions: 
- De exclusieve set met daarin een John Deere Lanz 100 met Fritzmeijer cabine én een John Deere 200 met wielgewichten. Oplage slechts 50 sets!
- John Deere Lanz 200 met Fritzmeijer cabine. Oplage slechts 50 modellen!

Lees meer: John Deere Lanz 'Winter-Edtion'

Borga_H-500_Proto_1-2_SITE.jpg

BORGA H-500 
De Borga H-500 mag met recht een legendarische machine uit de Nederlandse geschiedenis van de landbouwtechniek worden genoemd. Bij Ter Borg & Mensinga’s machinefabriek te Appingedam werden meerdere soorten opraappersen gemaakt. Begin jaren 60 kwam de H-500 uit, waar naar verluid zo'n 300 van zijn geproduceerd. Tot ver in de jaren 90 was de Borga pers een veel geziene machine in de oogsttijd, vooral in het noorden van Nederland, maar ook daarbuiten. 

DE ONTWIKKELING VAN HET MODEL 
Eind 2017 werden de eerste stappen gezet voor het maken van een model van de Borga H-500. We wilden graag een Borga op het Oldambt diorama 'laten

Lees meer: Borga H-500

 • 1
 • 2
Minitrac is Nederlands producent van tractor modellen in kleine oplages in schaal 1/32. Sinds 2001 bekend van onder andere ons allereerste model, de Eicher G40 werktuigendrager maar ook de Bautz 300 en John Deere Lanz 300 / 500.