x 

Cart empty
Winter-Editions_ALL_SITE.jpg

JOHN DEERE LANZ 'WINTER-EDITION' - UITVERKOCHT!
Speciaal voor de koude wintermaanden verblijden we je met een special edition van de John Deere Lanz 100 en 200... de 'Winter-Edition'! Je kan kiezen voor 2 verschillende editions: 
- De exclusieve set met daarin een John Deere Lanz 100 met Fritzmeijer cabine én een John Deere 200 met wielgewichten. Oplage slechts 50 sets!
- John Deere Lanz 200 met Fritzmeijer cabine. Oplage slechts 50 modellen!

Lees meer: John Deere Lanz 'Winter-Edtion'

Alasco_SET_Box_01_MR.jpg

EEN LEGENDARISCHE GRONDDUMPER

De Alasco dumper was decennialang Nederlands meest befaamde gronddumper op de markt. Zowel in het grondverzet als op het boerenbedrijf: de karakteristieke grijs-met-blauwe dumper op vliegtuigbanden zag je overal. Ze werden gemaakt in Gieten (Drenthe), en zijn onverwoestbaar!

Modellen uitverkocht!

Lees meer: Alasco Dumper

New_Holland_Hayliner_286_Minitrac_20_MR.jpg

NEW HOLLAND HAYLINER 286 IN SCHAAL 1/32
Minitrac maakt van de New Holland Hayliner 286 balenpers een model van metaal en kunststof in schaal 1/32, gemaakt in een beperkte oplage van 200 stuks! Bij dit model zijn wederom geen concessies gedaan als het aankomt op detaillering en uitvoering. We hebben bij deze pers veel onderdelen beweegbaar gemaakt waardoor belangrijke details benadrukt worden. Zo kan de beschermkap open worden geklapt waardoor het knoop apparaat te zien is. De pick-up en dissel kunnen in werk- en transport stand worden gezet, de wagenhaak is uitschuifbaar en de balenslee is opklapbaar. Het model is voorzien van vele fijne metalen foto-ets details zoals aandrijfkettingen, sterwiel en hijsogen. De pers staat op rubber ‘Dunlop Implement’ banden. Elk model is individueel genummerd en verpakt in mooi geïllustreerde doos.

MODEL UITVERKOCHT!

Lees meer: New Holland Hayliner 286

SAMECAR_SNEAK_PEEK_SITE.jpg

BINNENKORT TE RESERVEREN: SAMECAR! 
Minitrac zal 3 verschillende modellen uitbrengen van deze aparte, charmante Italiaanse trekker. We zullen binnenkort meer info en foto's van de modellen presenteren, en vanaf dat moment zijn de modellen ook te reserveren! Hou de website dus goed in de gaten want de precieze datum zal ook binnenkort bekend zijn. 

SPECIALE OPEN DAGEN VOOR AFHALEN
De beurs in Zwolle gaat dit jaar helaas niet door. We gaan echter weer twee speciale dagen organiseren, waar je de New Holland 286 en Samecar modellen kan afhalen. Op het moment van schrijven is er veel ontwikkeling rondom Covid maatregelen en dit zou in de winter periode van invloed kunnen zijn op hoe en of deze dagen zullen plaatsvinden. Naar verwachting zal dit begin 2021 zijn, maar onder voorbehoud. Hou dus de website en Facebook goed in de gaten voor nieuws over de Open Dagen!

 

 

 

 

 

 

 

LEVERING NEW HOLLAND 286
Door de huidige omstandigheden hebben we besloten de uitlevering van de modellen uit te stellen tot eind januari. We willen voorkomen dat de modellen onnodig lang onderweg zijn met de pakketpost, waardoor eventuele schade kan ontstaan. Je ontvangt automatisch een email wanneer je model op de post gaat inclusief track en trace gegevens. We danken iedereen voor het geduld! 

NIEUWE FOTO'S!
Het definitieve productie model is hieronder te zien, in de juiste heldere kleur rood! 

 

  • 1
  • 2
Minitrac is Nederlands producent van tractor modellen in kleine oplages in schaal 1/32. Sinds 2001 bekend van onder andere ons allereerste model, de Eicher G40 werktuigendrager maar ook de Bautz 300 en John Deere Lanz 300 / 500.