x 

Cart empty

SAMECAR

BINNENKORT TE RESERVEREN: SAMECAR! 
Minitrac zal 3 verschillende modellen uitbrengen van deze aparte, charmante Italiaanse trekker. We zullen binnenkort meer info en foto's van de modellen presenteren, en vanaf dat moment zijn de modellen ook te reserveren! Hou de website dus goed in de gaten want de precieze datum zal ook binnenkort bekend zijn. 

SPECIALE OPEN DAGEN VOOR AFHALEN
De beurs in Zwolle gaat dit jaar helaas niet door. We gaan echter weer twee speciale dagen organiseren, waar je de New Holland 286 en Samecar modellen kan afhalen. Op het moment van schrijven is er veel ontwikkeling rondom Covid maatregelen en dit zou in de winter periode van invloed kunnen zijn op hoe en of deze dagen zullen plaatsvinden. Naar verwachting zal dit begin 2021 zijn, maar onder voorbehoud. Hou dus de website en Facebook goed in de gaten voor nieuws over de Open Dagen!

 

 

 

 

 

 

 
Minitrac is Nederlands producent van tractor modellen in kleine oplages in schaal 1/32. Sinds 2001 bekend van onder andere ons allereerste model, de Eicher G40 werktuigendrager maar ook de Bautz 300 en John Deere Lanz 300 / 500.